Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Studená zázvorová omáčka

Studená zázvorová omáčka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
1104 kalorií 5.0g cukrů 113.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Majonézu, kari koření, prolisovaný česnek a strouhaný zázvor dobře promícháme a uložíme do lednice. Necháme vychladit asi dvě hodiny a podáváme. Hodí se hlavně k pečenému grilovanému masu a grilované zelenině.
Omáčku můžeme v lednici nechat rozležet až dva dny. Bude potom pikantnější.

Bulb Tip k receptu

Do omáčky můžeme přidat i jakékoli čerstvé bylinky. Já mám nejradši nať z celeru nebo koriandr.


andrea92

03. 10. 2010, Recept navštíven: 1959x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře