Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Studená zázvorová omáčka

Studená zázvorová omáčka
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 10min , porce

1104 kalorií, 5.0g cukrů, 113.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Majonézu, kari koření, prolisovaný česnek a strouhaný zázvor dobře promícháme a uložíme do lednice. Necháme vychladit asi dvě hodiny a podáváme. Hodí se hlavně k pečenému grilovanému masu a grilované zelenině.
Omáčku můžeme v lednici nechat rozležet až dva dny. Bude potom pikantnější.

Bulb Tip k receptu

Do omáčky můžeme přidat i jakékoli čerstvé bylinky. Já mám nejradši nať z celeru nebo koriandr.

andrea92

03. 10. 2010, Recept navštíven: 1812x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Studená zázvorová omáčka

Studená zázvorová omáčka

Stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Majonézu, kari koření, prolisovaný česnek a strouhaný zázvor dobře...

Zobrazit všechny podobné recepty k Studená zázvorová omáčka Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře