Svařené hruškové víno
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Červené víno svaříme s kořením a cukrem. Koření je dobré dát například do gázového pytlíčku, jinak by se z nápoje špatně vyndávalo. Mezitím oloupeme hrušky, zbavíme je jádřince a nakrájíme je na kostičky. Vhodíme je do kořeněného vína a vaříme tak dlouho, dokud nezměknou (asi 15 minut). Vyndáme koření a nápoj přelijeme do sklenic. Podáváme se lžičkou na vyjídání ovoce.
notburga21. 03. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
© 2024, Railsformers s.r.o.