Svařené hruškové víno

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Červené víno svaříme s kořením a cukrem. Koření je dobré dát například do gázového pytlíčku, jinak by se z nápoje špatně vyndávalo. Mezitím oloupeme hrušky, zbavíme je jádřince a nakrájíme je na kostičky. Vhodíme je do kořeněného vína a vaříme tak dlouho, dokud nezměknout (asi 15 minut).
Vyndáme koření a nápoj přelijeme do vysokých sklenic. Podáváme se lžičkou na vyjídání ovoce.

přidejte na:
Chybí obrázek

21. 03. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
super dobre

17. 09. 2016, 19:17

Chybí obrázek
chutné je velmi

22. 09. 2017, 09:25

Chybí obrázek
vyborne chutí

30. 11. 2017, 14:09

Chybí obrázek
víno veľmi dobré

24. 03. 2019, 15:26

Přidat komentář
Chybí obrázek
vyborné vinko

majka 11. 08. 2016, 20:54

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.