Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Svařené hruškové víno

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Červené víno svaříme s kořením a cukrem. Koření je dobré dát například do gázového pytlíčku, jinak by se z nápoje špatně vyndávalo. Mezitím oloupeme hrušky, zbavíme je jádřince a nakrájíme je na kostičky. Vhodíme je do kořeněného vína a vaříme tak dlouho, dokud nezměknout (asi 15 minut).
Vyndáme koření a nápoj přelijeme do vysokých sklenic. Podáváme se lžičkou na vyjídání ovoce.


Přidat na Pinterest
notburga

21. 03. 2011, Recept navštíven: 2381x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobre

17. 09. 2016, 19:17

Přidat komentář
majka
vyborné vinko

majka 11. 08. 2016, 20:54

Facebook komentáře