Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Švestková omáčka

Švestková omáčka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 5min
Celkový čas: 10min , porce

676 kalorií, 0.0g cukrů, 13.0g tuků, 2.0g bílkovin

Příprava

Švestková povidla smícháme s vínem, olejem, skořicí, lékořicí a osolíme dle chuti. Můžeme podávat teplé nebo studené, s masem nebo pečivem.

Milena

10. 06. 2009, Recept navštíven: 3687x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Švestková omáčka

Švestková omáčka

Švestková povidla smícháme s vínem, olejem, skořicí, lékořicí a osolíme dle chuti. Můžeme podávat teplé neb...

Balkánská švestková omáčka ke stejkům

Balkánská švestková omáčka ke stejkům

Rozpůlené švestky podlijeme troškou vody a pod pokličkou chvíli podusíme. Měkké švestky rozmixujeme, přidám...

Zobrazit všechny podobné recepty k Švestková omáčka Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodne

26. 08. 2016, 19:35

Přidat komentář

Facebook komentáře