Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Tatranské kotlety

Tatranské kotlety

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1860 kalorií 1.0g cukrů 133.0g tuků 151.0g bílkovin

Příprava

Naklepané kotlety osolíme a opepříme. Pak je zprudka opečeme na oleji a naskládáme na pekáček.
Na každou kotletu dáme polévkovou lžíci leča, přiklopíme nakrájenou šunkou a navrch dáme strouhaný sýr. Vše zalijeme smetanou a dáme do trouby zapéci.


Ajaja

25. 01. 2010, Recept navštíven: 2523x

Podobné recepty


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné kotlety

01. 10. 2016, 17:33

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
koltlety su vyborné, šťavnaté

10. 01. 2017, 20:09

Přidat komentář
Angel 666
Tohle taky čas od času udělám. Ale rozhodně doporučuju domácí lečo, určitě ne kupované. Když nemáme lečo zavařené doma, tak je lepší udělat si trochu leča narychlo, na cibulce krátce podusit papriky a rajské. Jen jednou jsem to vařila s nějakým koupeným lečem a vůbec nám to nechutnalo. Z domácím je to moc dobré,

Angel 666 25. 01. 2010, 19:01

Ajaja
Souhlasím, také si dělám své...

Ajaja 25. 01. 2010, 21:09

Hanca333
Skoro vše co si doma uděláte je lepší než kupované, to vím z domácího kečupu. Ale jinak zajímavý recept, určo vyzkouším.

Hanca333 15. 02. 2010, 15:54

Facebook komentáře