Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Tatranské kotlety

Tatranské kotlety
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 5min , porce

1860 kalorií, 1.0g cukrů, 133.0g tuků, 151.0g bílkovin

Příprava

Naklepané kotlety osolíme a opepříme. Pak je zprudka opečeme na oleji a naskládáme na pekáček.
Na každou kotletu dáme polévkovou lžíci leča, přiklopíme nakrájenou šunkou a navrch dáme strouhaný sýr. Vše zalijeme smetanou a dáme do trouby zapéci.

Ajaja

25. 01. 2010, Recept navštíven: 2283x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tatranské kotlety

Tatranské kotlety

Naklepané kotlety osolíme a opepříme. Pak je zprudka opečeme na oleji a naskládáme na pekáček. Na každou k...

Tatranské kuře

Tatranské kuře

Připravíme si bramboráčky, kuř. maso orestujeme jen osolené a opepřené, orestujeme cibulku. bramboráčky pol...

Zobrazit všechny podobné recepty k Tatranské kotlety Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné kotlety

01. 10. 2016, 17:33

Přidat komentář
Angel 666
Tohle taky čas od času udělám. Ale rozhodně doporučuju domácí lečo, určitě ne kupované. Když nemáme lečo zavařené doma, tak je lepší udělat si trochu leča narychlo, na cibulce krátce podusit papriky a rajské. Jen jednou jsem to vařila s nějakým koupeným lečem a vůbec nám to nechutnalo. Z domácím je to moc dobré,

Angel 666 25. 01. 2010, 19:01

Ajaja
Souhlasím, také si dělám své...

Ajaja 25. 01. 2010, 21:09

Hanca333
Skoro vše co si doma uděláte je lepší než kupované, to vím z domácího kečupu. Ale jinak zajímavý recept, určo vyzkouším.

Hanca333 15. 02. 2010, 15:54

Facebook komentáře