Chybějící obrázek

Tatranské kotlety

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

1860 kalorií
1.0g cukrů
133.0g tuků
151.0g bílkovin


Příprava

Naklepané kotlety osolíme a opepříme. Pak je zprudka opečeme na oleji a naskládáme na pekáček.
Na každou kotletu dáme polévkovou lžíci leča, přiklopíme nakrájenou šunkou a navrch dáme strouhaný sýr. Vše zalijeme smetanou a dáme do trouby zapéci.

přidejte na:
Ajaja

25. 01. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutné kotlety

dušanka 01. 10. 2016, 17:33

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
koltlety su vyborné, šťavnaté

katka16031 10. 01. 2017, 20:09

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi chutné

majka 30. 04. 2019, 19:22

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Tohle taky čas od času udělám. Ale rozhodně doporučuju domácí lečo, určitě ne kupované. Když nemáme lečo zavařené doma, tak je lepší udělat si trochu leča narychlo, na cibulce krátce podusit papriky a rajské. Jen jednou jsem to vařila s nějakým koupeným lečem a vůbec nám to nechutnalo. Z domácím je to moc dobré,

Angel 666 25. 01. 2010, 19:01

Ajaja
Souhlasím, také si dělám své...

Ajaja 25. 01. 2010, 21:09

Hanca333
Skoro vše co si doma uděláte je lepší než kupované, to vím z domácího kečupu. Ale jinak zajímavý recept, určo vyzkouším.

Hanca333 15. 02. 2010, 15:54