Telecí játra s jablky a sýrem
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
810
kalorií
0.0g
cukrů
53.0g
tuků
59.0g
bílkovin
Příprava
Olúpané jablka zbavíme jaderníka a nakrájame na hrubšie kolieska. V polovičnej dávke masla jablka na panvici zľahka popražíme a posypeme ich červenou paprikou. Potom ich uložíme do zapekacej misky. Plátky pečeňe posypeme múkou a v druhej polovičke masla rychlo z oboch strán opražíme. Posolíme, pečeň položíme na kolieska jabĺk a prikryjeme plátkom syra. Sprudka zapečieme v horucej rúre aby sa syr roztiekol.
Tip k receptu
Podávame s opekanými hriankami. Namiesto jabĺk môžeme použiť uvarený zeler.
Jozef11. 01. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.