Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Teplé chlebíčky aneb česká bruscheta

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
196 kalorií 0.0g cukrů 14.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Bagety nakrájíme našikmo a jemně "mázneme" máslem. Rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem. Mozzarellu nakrájíme na plátky a bagetky jimi poklademe. Stejný postup uděláme s rajčaty. Posypeme bazalkou a každý plátek bagetky posypeme parmazánem. Dáme zapéct na 9 minut do trouby na 180°C, na poslední minutu až dvě přepneme troubu na gril. Podáváme teplé.

Bulb Tip k receptu

Můžeme dát taky rajčata sekané, nebo můžeme příchutě jakkoli obměňovat.


Přidat na Pinterest
Sonia005

15. 01. 2013, Recept navštíven: 4662x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobra rychlovka na pohostenie

05. 04. 2016, 11:03

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chlebíčky vyborne

22. 04. 2016, 10:18

Přidat komentář

Facebook komentáře