Teplé chlebíčky aneb česká bruscheta
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
196
kalorií
0.0g
cukrů
14.0g
tuků
16.0g
bílkovin
Příprava
Bagety nakrájíme našikmo a jemně "mázneme" máslem. Rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem. Mozzarellu nakrájíme na plátky a bagetky jimi poklademe. Stejný postup uděláme s rajčaty. Posypeme bazalkou a každý plátek bagetky posypeme parmazánem. Dáme zapéct na 9 minut do trouby na 180°C, na poslední minutu až dvě přepneme troubu na gril. Podáváme teplé.
Tip k receptu
Můžeme dát taky rajčata sekané, nebo můžeme příchutě jakkoli obměňovat.
Sonia00515. 01. 2013
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.