Teplé chlebíčky aneb česká bruscheta

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

196 kalorií
0.0g cukrů
14.0g tuků
16.0g bílkovin


Příprava

Bagety nakrájíme našikmo a jemně "mázneme" máslem. Rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem. Mozzarellu nakrájíme na plátky a bagetky jimi poklademe. Stejný postup uděláme s rajčaty. Posypeme bazalkou a každý plátek bagetky posypeme parmazánem. Dáme zapéct na 9 minut do trouby na 180°C, na poslední minutu až dvě přepneme troubu na gril. Podáváme teplé.

Tip k receptu

Můžeme dát taky rajčata sekané, nebo můžeme příchutě jakkoli obměňovat.

přidejte na:
Sonia005

15. 01. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobra rychlovka na pohostenie
hanka 05. 04. 2016, 13:03
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chlebíčky vyborne
dušanka 22. 04. 2016, 12:18
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý napad na chlebíčky
katka16031 04. 09. 2019, 22:42