Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Domácí těsto na pizzu

Domácí těsto na pizzu

Obtížnost Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 2h 0min
Nutriční hodnoty
2210 kalorií 5.0g cukrů 148.0g tuků 35.0g bílkovin

Příprava

Mouku vysypeme na vál, uděláme v něm dolíček, do kterého dáme nakrájené máslo na kostky, vejce a sůl. Začneme vypracovávat hladké těsto a postupně přidáme vodu a olej. Vypracované těsto necháme 1 hodinu odležet. Mezitím si můžeme připravit náplň na pizzu. Odleželé těsto znovu zpracujeme, rozválíme na tenkou placku, propícháme vidličkou a dáme péct na 10 minut do předem vyhřáté trouby na 200 °C, dokud mírně nezezlátne. Necháme trochu vychladnout a rozetřeme na něj připravenou směs. Znovu dáme péct na 15-20 minut. Podáváme teplé nebo studené.


Milena

11. 06. 2009, Recept navštíven: 3135x

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Pizza je u nás v oblibě. Hlavně v létě na chalupě.
Přidané ingredience: dělávám bez másla

10. 02. 2013, 23:01

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduché dobre cesto na pizzu

28. 01. 2017, 20:22

Přidat komentář
tepito
Nedávám máslo jen olivový olej.

tepito 17. 02. 2010, 09:48

Facebook komentáře