Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Těsto na pizzu

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 50min
Nutriční hodnoty
1068 kalorií 11.0g cukrů 13.0g tuků 38.0g bílkovin

Příprava

Smícháme hladkou mouku, mléko, změklý tuk, celé vejce, špetku soli a 1/2 prášku do pečiva. Ručně vypracujeme hladké těsto.
Přikryjeme a necháme ho 15-20 minut odpočinout. Poté z těsta vyválíme 4 malé placky, potřeme je olivovým olejem, drcenými rajčaty a dále ozdobíme podle chuti.
Pečeme v troubě 180-200°C, 12-16 minut.


Přidat na Pinterest
planeta

09. 05. 2014, Recept navštíven: 1338x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dobré sloýení těsta. Vyzkouším

22. 10. 2014, 08:46

Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Těsto jsem zkoušela a bylo celkem dobré, i když znám i lepší.

16. 02. 2015, 21:00

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite vyskúšam

05. 12. 2015, 20:31

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
take normalne cesto na pizzu

22. 02. 2017, 20:06

Přidat komentář

Facebook komentáře