Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Transylvánské vepřové plátky

Transylvánské vepřové plátky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 30min
Nutriční hodnoty
2712 kalorií 1.0g cukrů 242.0g tuků 109.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, vydatně potřeme česnekem a proložené petrželkou v několika vrstvách necháme několik hodin uležet. Potom maso osolíme, opepříme a pečeme na roštu. Podáváme s hořčicí. Použijeme-li jiné maso než vepřové, potřeme je před naložením olejem.


Mall

28. 11. 2009, Recept navštíven: 1515x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
masoje chutne, vonave,lahodne

25. 11. 2016, 20:47

Přidat komentář

Facebook komentáře