Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Tvarohové lívance

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 8min
Celkový čas: 18min , porce

1560 kalorií, 1.0g cukrů, 157.0g tuků, 18.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Žloutky rozkvedlejte s cukrem a vanilkovým cukrem do pěny. Přimíchejte tvaroh, citronovou kůru, prosátou mouku. Z bílků vyšlehejte tuhý sníh, který zlehka zapracujte do těsta. Do rozpáleného oleje s lžičkou másla lijte těsto a tvořte malé lívanečky. Hotové lívanečky můžete posypat cukrem se skořicí a podávat se sezonním ovocem nebo zdobit tvarohovým krémem a marmeládou.

Marsylie

26. 07. 2013, Recept navštíven: 2339x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tvarohové lívanečky

Tvarohové lívanečky

Měkký tvaroh rozmícháme s částí plnotučného mléka, jedním žloutkem, solí a za stálého míchání střídavě přid...

Tvarohové lívance

Tvarohové lívance

Žloutky rozkvedlejte s cukrem a vanilkovým cukrem do pěny. Přimíchejte tvaroh, citronovou kůru, prosátou mo...

Tvarohové lívance s jablky

Tvarohové lívance s jablky

Vejce rozšleháme s mlékem, přidáme rozpuštěný tuk, oloupaná a na hrubo nastrouhaná jablka, polohrubou mouku...

Zobrazit všechny podobné recepty k Tvarohové lívance Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Na lívanečky dáváme šlehačku

01. 01. 2015, 09:09

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvele lievance

27. 11. 2015, 15:54

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné,davam aj džem na vrch

23. 01. 2016, 13:04

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
su vynikajuce
Přidané ingredience: marmelada

22. 02. 2016, 20:16

Přidat komentář

Facebook komentáře