Uhlířina trošku jinak

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15h 0min
Čas vaření
2dní 8h 0min

Celkový čas

2dní 23h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

3424 kalorií
0.0g cukrů
22.0g tuků
83.0g bílkovin


Příprava

Z mouky, vajec, vody a soli udělat těsto, musí být husté, vzhledem k velikosti vajec není někdy voda zapotřebí. Těsto nechat odležet.
Brambory uvařit ve slupce, nechat vychladnout a oloupat.
Cibuli nakrájet na jemno a na sádle osmažit do zlatova.
Těsto rozválet na tloušťku cca 1cm, poté nakrájet na cca 3 cm proužky, múže být i více, každý proužek v ruce "uválet" do tvaru "válečků"
Válečky vařit v osolené vodě cca 5 minut (než vyplavou), poté přecedit.
Pekáč řádně vymazat sádlem Smíchat v něm nakrájené brambory, uvařené válečky a osmaženou cibuli.
Pečeme na 180 cca 15-20 minut.

Tip k receptu

Ideální podávat s okurkou, zakysanou smetanou, kysaným zelím, nakládanými feferonkami .... podle chuti.

přidejte na:

05. 04. 2019

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept
dušanka 09. 04. 2019, 21:03
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné jedlo
katka16031 11. 04. 2019, 21:57
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi dobre
hanka 13. 04. 2019, 18:35
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutilo
majka 18. 06. 2019, 12:31
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept som vyskúšala, dalo sa to zjesť
Svetlana 02. 07. 2019, 22:01