Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Uhlířina z těstovin

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

1316 kalorií, 0.0g cukrů, 117.0g tuků, 63.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Špagety uvaříme v osolené vodě. Mezitím na drobno nakrájenou cibulku a anglickou slaninu osmažíme dozlatova. Vajíčka posolíme a usmažíme samostatně na trošce másla.
Vařené špagety dáme na talíř, posypeme anglickou slaninou s cibulkou a nahoru přidáme kopeček smažených vajíček. Nakonec pokrm ozdobíme strouhaným sýrem.

Bulb Tip k receptu

Slaninu volím raději méně prorostlou tukem, případně dám pod cibulku trošku sádla, když jí slanina nepustí tolik.

Roxana

09. 12. 2013, Recept navštíven: 1666x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Uhlířina z těstovin

Uhlířina z těstovin

Špagety uvaříme v osolené vodě. Mezitím na drobno nakrájenou cibulku a anglickou slaninu osmažíme dozlatova...

Zobrazit všechny podobné recepty k Uhlířina z těstovin Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrý a rychlý pokrm, já nakonec přimíchám do špaget špetku sušené saturejky
Přidané ingredience: saturejka

07. 02. 2014, 09:55

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Naše velmi oblíbené jídlo

29. 11. 2014, 09:00

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné jedlo

29. 11. 2015, 17:54

Přidat komentář

Facebook komentáře