Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Utopencův zelný salát

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 2dní 0h 20min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 2dní 0h 20min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Scezené zelí překrájíme na menší kousky, cibuli a okurky nakrájíme nadrobno, vše dáme do mísy, přimícháme kolečka párků nebo točeného salámu, salát osolíme, opepříme, přidáme papriku a dochutíme špetkou cukru.
V chladu ho necháme asi dva dny odležet.

Bulb Tip k receptu

Kdo má rád ostřejší jídla, může použít pálivou papriku.

Angel 666

25. 10. 2011, Recept navštíven: 1969x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Utopencův zelný salát

Utopencův zelný salát

Scezené zelí překrájíme na menší kousky, cibuli a okurky nakrájíme nadrobno, vše dáme do mísy, přimícháme k...

Zobrazit všechny podobné recepty k Utopencův zelný salát Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobrý nápad na utopencov šalát, k pivu vynikajuce

30. 10. 2016, 18:42

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ako občerstvenie rychle je to vynikajuce

15. 11. 2016, 11:29

Přidat komentář
Jozef
Už len čerstvú bagetu a jedno orosené. Narobili ste mi chuťky. Jozef.

Jozef 26. 10. 2011, 08:46

Facebook komentáře