Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vaječné domácí nudličky

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 15min , porce

3270 kalorií, 1.0g cukrů, 37.0g tuků, 111.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vše spojíme v hladké těsto, vyvalíme na tenký plát a necháme vyschnout, krájíme na nudličky.

Marsylie

28. 06. 2013, Recept navštíven: 1941x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vaječné domácí nudličky

Vaječné domácí nudličky

Vše spojíme v hladké těsto, vyvalíme na tenký plát a necháme vyschnout, krájíme na nudličky.

Zobrazit všechny podobné recepty k Vaječné domácí nudličky Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Domácí nudle jsem dělala, když děti byli ještě malé

26. 01. 2015, 09:06

planeta
Restaurant_star
domácí nudle dělám často, nepřidávám vodu a používám polohrubou mouku, těsto nechávám cca 30 min. odpočinout a pak ho vyválím
Přidané ingredience: polohrubá mouka

30. 10. 2015, 06:47

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

25. 12. 2015, 17:50

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasika recept

27. 12. 2015, 18:18

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne domace

15. 06. 2016, 12:02

Přidat komentář

Facebook komentáře