Chybějící obrázek

Vajíčková tlačenka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5h 20min
Čas vaření
0min

Celkový čas

5h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

2176 kalorií
9.0g cukrů
222.0g tuků
39.0g bílkovin


Příprava

Sterilovanou zeleninu scedíme do mísy - nálev nevylíváme! Vejce, maso, cibuli i papriky nakrájím na kostičky a přidáme k zelenině. Přidáme majonézu a vše pořádně promícháme. K nálevu ze sterilované zeleniny přidáme vodu a dle návodu připravím želatinu, do které navíc vmícháme v troše vody rozpuštěný masox. Po částečném zchladnutí želatinu promícháme s připravenou směsí. Formu (vejce, srdce nebo srnčí hřbet) vyložíme potravinářskou folií a nalijeme promíchanou směs. Opatrně setřeseme, aby si tzv. sedla a uhladíme stěrkou. Tlačenku je třeba nechat minimálně pár hodin v lednici.

přidejte na:
lencac

23. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vajíčkovú tlačenku robím už dlho, je vyborná

katka16031 01. 12. 2016, 20:58

Přidat komentář