Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vajíčková tlačenka

Vajíčková tlačenka

Obtížnost Čas přípravy
5h 20min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 5h 20min
Nutriční hodnoty
2176 kalorií 9.0g cukrů 222.0g tuků 39.0g bílkovin

Příprava

Sterilovanou zeleninu scedíme do mísy - nálev nevylíváme! Vejce, maso, cibuli i papriky nakrájím na kostičky a přidáme k zelenině. Přidáme majonézu a vše pořádně promícháme. K nálevu ze sterilované zeleniny přidáme vodu a dle návodu připravím želatinu, do které navíc vmícháme v troše vody rozpuštěný masox. Po částečném zchladnutí želatinu promícháme s připravenou směsí. Formu (vejce, srdce nebo srnčí hřbet) vyložíme potravinářskou folií a nalijeme promíchanou směs. Opatrně setřeseme, aby si tzv. sedla a uhladíme stěrkou. Tlačenku je třeba nechat minimálně pár hodin v lednici.


lencac

23. 11. 2009, Recept navštíven: 4677x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vajíčkovú tlačenku robím už dlho, je vyborná

01. 12. 2016, 20:58

Přidat komentář

Facebook komentáře