Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vařené kedlubny se sýrem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 35min
Nutriční hodnoty
932 kalorií 30.0g cukrů 63.0g tuků 31.0g bílkovin

Příprava

Kedlubny oloupeme a nakrájíme na plátky, poté povaříme v osolené vodě. Mezitím vmícháme 2 lžíce nasekané pažitky nebo petrželky spolu s nastrouhanou nivou do másla. Pořádně promícháme. Kedlubny rozdělíme na talíře a na každou navršíme kopeček bylinkovo-sýrového másla. Podáváme s brambory.


Přidat na Pinterest
Evík

17. 09. 2012, Recept navštíven: 1319x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

15. 03. 2016, 14:47

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre a zdrave jedlo

03. 04. 2016, 16:10

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutovo dobre

18. 04. 2016, 10:32

Přidat komentář

Facebook komentáře