Vařené kedlubny se sýrem

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
15min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

932 kalorií
30.0g cukrů
63.0g tuků
31.0g bílkovin


Příprava

Kedlubny oloupeme a nakrájíme na plátky, poté povaříme v osolené vodě. Mezitím vmícháme 2 lžíce nasekané pažitky nebo petrželky spolu s nastrouhanou nivou do másla. Pořádně promícháme. Kedlubny rozdělíme na talíře a na každou navršíme kopeček bylinkovo-sýrového másla. Podáváme s brambory.

přidejte na:
Chybí obrázek

17. 09. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyskúšam

15. 03. 2016, 14:47

Chybí obrázek
dobre a zdrave jedlo

03. 04. 2016, 16:10

Chybí obrázek
celkom chutovo dobre

18. 04. 2016, 10:32

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.