Vepřová játra se šunkovou rýží
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1584
kalorií
0.0g
cukrů
54.0g
tuků
84.0g
bílkovin
Příprava
Játra nakrájíme na menší kousky a anglickou slaninu na nudličky. Na lžíci oleje orestujeme játra s anglickou slaninou, poté podlijeme vodou a dusíme do změknutí jater. Přidáme koření a šťávu zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě. Provaříme, odstavíme a dochutíme solí.
Šunku nakrájíme na malé kousky a společně s hráškem ji prohřejeme na lžičce oleje a směs vmícháme do uvařené rýže.
JanaB24. 09. 2013
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.