Vepřová játra se šunkovou rýží
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1584
kalorií
0.0g
cukrů
54.0g
tuků
84.0g
bílkovin
Příprava
Játra nakrájíme na menší kousky a anglickou slaninu na nudličky. Na lžíci oleje orestujeme játra s anglickou slaninou, poté podlijeme vodou a dusíme do změknutí jater. Přidáme koření a šťávu zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě. Provaříme, odstavíme a dochutíme solí.
Šunku nakrájíme na malé kousky a společně s hráškem ji prohřejeme na lžičce oleje a směs vmícháme do uvařené rýže.
JanaB24. 09. 2013
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
heladon 13. 12. 2014, 08:15

palino 20. 01. 2016, 11:08

Svetlana 24. 05. 2016, 11:59

katka16031 07. 09. 2016, 09:06

dušanka 29. 01. 2017, 15:51
© 2021, Railsformers, s.r.o.