Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová játra se šunkovou rýží

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1584 kalorií 0.0g cukrů 54.0g tuků 84.0g bílkovin

Příprava

Játra nakrájíme na menší kousky a anglickou slaninu na nudličky. Na lžíci oleje orestujeme játra s anglickou slaninou, poté podlijeme vodou a dusíme do změknutí jater. Přidáme koření a šťávu zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě. Provaříme, odstavíme a dochutíme solí.

Šunku nakrájíme na malé kousky a společně s hráškem ji prohřejeme na lžičce oleje a směs vmícháme do uvařené rýže.


Přidat na Pinterest
JanaB

24. 09. 2013, Recept navštíven: 2793x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Játra dělám s normální rýží, ale zlkusím to.

13. 12. 2014, 08:15

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
šunkovú ryžu vyskúšam

20. 01. 2016, 11:08

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

24. 05. 2016, 11:59

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
aj s klasickou ryžou je to dobre

07. 09. 2016, 09:06

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyborný , ryža chutná

29. 01. 2017, 15:51

Přidat komentář

Facebook komentáře