Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová krkovička s kedlubnou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1041 kalorií 0.0g cukrů 99.0g tuků 30.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na menší kostky a oloupanou cibuli na drobno. Nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova, přidáme kostky masa, zamícháme, přiklopíme pokličkou a dusíme ve vlastní šťávě do vydušení. Poté mírně podlijeme vodou, přidáme bujón a dusíme dále - do měkka. Mezitím oloupeme kedluben, nastrouháme na hrubo, přidáme k masu a dusíme ještě asi 10 minut. V zakysané smetaně rozmícháme škrob a maso zahustíme. Necháme krátce přejít varem, dle potřeby dosolíme a dochutíme cukrem. Podáváme s vařenými brambory polité rozpuštěným máslem.


Přidat na Pinterest
JanaB

31. 07. 2012, Recept navštíven: 1640x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné jedlo

01. 04. 2016, 14:59

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krkovička ny velmi dobrý sposob urobená, chutná

13. 04. 2016, 10:37

Přidat komentář

Facebook komentáře