Vepřová krkovička s kedlubnou

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1041 kalorií
0.0g cukrů
99.0g tuků
30.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na menší kostky a oloupanou cibuli na drobno. Nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova, přidáme kostky masa, zamícháme, přiklopíme pokličkou a dusíme ve vlastní šťávě do vydušení. Poté mírně podlijeme vodou, přidáme bujón a dusíme dále - do měkka. Mezitím oloupeme kedluben, nastrouháme na hrubo, přidáme k masu a dusíme ještě asi 10 minut. V zakysané smetaně rozmícháme škrob a maso zahustíme. Necháme krátce přejít varem, dle potřeby dosolíme a dochutíme cukrem. Podáváme s vařenými brambory polité rozpuštěným máslem.

přidejte na:
JanaB

31. 07. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
katka16031
chutné jedlo

01. 04. 2016, 14:59

hanka
krkovička ny velmi dobrý sposob urobená, chutná

13. 04. 2016, 10:37

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.