Vepřová krkovička s kedlubnou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1041 kalorií
0.0g cukrů
99.0g tuků
30.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na menší kostky a oloupanou cibuli na drobno. Nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova, přidáme kostky masa, zamícháme, přiklopíme pokličkou a dusíme ve vlastní šťávě do vydušení. Poté mírně podlijeme vodou, přidáme bujón a dusíme dále - do měkka. Mezitím oloupeme kedluben, nastrouháme na hrubo, přidáme k masu a dusíme ještě asi 10 minut. V zakysané smetaně rozmícháme škrob a maso zahustíme. Necháme krátce přejít varem, dle potřeby dosolíme a dochutíme cukrem. Podáváme s vařenými brambory polité rozpuštěným máslem.

přidejte na:
JanaB

31. 07. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutné jedlo

katka16031 01. 04. 2016, 14:59

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
krkovička ny velmi dobrý sposob urobená, chutná

hanka 13. 04. 2016, 10:37

Přidat komentář