Vepřová kýta s džemem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 50min
Celkový čas
2h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
2392
kalorií
0.0g
cukrů
79.0g
tuků
213.0g
bílkovin
Příprava
Do masa uděláme hluboké zářezy a ty vyplníme česnekem. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme kari koření a za stálého míchání vaříme 3 minuty. Přidáme ananas a vaříme dalších 5 minut. Přilijeme vývar a ananasovou šťávu a vaříme 10 minut. Maso položíme do pekáče, posypeme ananasem a navrch nalijeme polovinou šťávy. Pečeme odkryté v předehřáté troubě při 170°C asi 1 hodinu, pravidelně mažeme zbytkem šťávy. Maso navrch pomažeme džemem a pečeme dalších 30 minut. Necháme 15 minut odležet a nakrájíme.
karkolka15. 04. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.