Vepřová plec na zelenině

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

222 kalorií
3.0g cukrů
15.0g tuků
4.0g bílkovin


Příprava

Plátky masa naklepeme a na másle krátce orestujeme. Přidáme sůl, nové koření, bobkový list a podlijeme vodou. K měkkému masu nasypeme zeleninu a vše zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně. Omáčku provaříme a odstavíme.

přidejte na:
JanaB

17. 10. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chuťovo velmi dobre vyvážene

13. 12. 2015, 13:15

Chybí obrázek
velmi chutne

20. 08. 2016, 19:02

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.