Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová plec na zelenině

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
222 kalorií 3.0g cukrů 15.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Plátky masa naklepeme a na másle krátce orestujeme. Přidáme sůl, nové koření, bobkový list a podlijeme vodou. K měkkému masu nasypeme zeleninu a vše zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně. Omáčku provaříme a odstavíme.


Přidat na Pinterest
JanaB

17. 10. 2013, Recept navštíven: 2887x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo velmi dobre vyvážene

13. 12. 2015, 13:15

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne

20. 08. 2016, 19:02

Přidat komentář

Facebook komentáře