Vepřové karé uzenáře Vondry

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

484 kalorií
0.0g cukrů
20.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na rozehřátém sádle opékáme z obou stran skoro doměkka.
Poté maso vyndáme, odložíme stranou do tepla a ve výpeku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, kostičky slaniny a klobásu nakrájenou na slabá kolečka. Okořeníme drceným kmínem, zaprášíme moukou, krátce opražíme a zalijeme pivem. Podle potřeby můžeme ještě podlít trochou vody.
Ke směsi vrátíme maso a na mírném ohni vše necháme ještě povařit. Nakonec dochutíme solí a pepřem a můžeme vypnout.
Podáváme se šťouchanými nebo opečenými brambory.

přidejte na:
Chybí obrázek

24. 09. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.