Vepřové karé uzenáře Vondry

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

484 kalorií
0.0g cukrů
20.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na rozehřátém sádle opékáme z obou stran skoro doměkka.
Poté maso vyndáme, odložíme stranou do tepla a ve výpeku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, kostičky slaniny a klobásu nakrájenou na slabá kolečka. Okořeníme drceným kmínem, zaprášíme moukou, krátce opražíme a zalijeme pivem. Podle potřeby můžeme ještě podlít trochou vody.
Ke směsi vrátíme maso a na mírném ohni vše necháme ještě povařit. Nakonec dochutíme solí a pepřem a můžeme vypnout.
Podáváme se šťouchanými nebo opečenými brambory.

přidejte na:
Angel 666

24. 09. 2012

Další recepty


Přidat recenzi