Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové karé uzenáře Vondry

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
484 kalorií 0.0g cukrů 20.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na rozehřátém sádle opékáme z obou stran skoro doměkka.
Poté maso vyndáme, odložíme stranou do tepla a ve výpeku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, kostičky slaniny a klobásu nakrájenou na slabá kolečka. Okořeníme drceným kmínem, zaprášíme moukou, krátce opražíme a zalijeme pivem. Podle potřeby můžeme ještě podlít trochou vody.
Ke směsi vrátíme maso a na mírném ohni vše necháme ještě povařit. Nakonec dochutíme solí a pepřem a můžeme vypnout.
Podáváme se šťouchanými nebo opečenými brambory.


Přidat na Pinterest
Angel 666

24. 09. 2012, Recept navštíven: 3401x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře