Vepřové karé uzenáře Vondry
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
484
kalorií
0.0g
cukrů
20.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na rozehřátém sádle opékáme z obou stran skoro doměkka.
Poté maso vyndáme, odložíme stranou do tepla a ve výpeku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, kostičky slaniny a klobásu nakrájenou na slabá kolečka. Okořeníme drceným kmínem, zaprášíme moukou, krátce opražíme a zalijeme pivem. Podle potřeby můžeme ještě podlít trochou vody.
Ke směsi vrátíme maso a na mírném ohni vše necháme ještě povařit. Nakonec dochutíme solí a pepřem a můžeme vypnout.
Podáváme se šťouchanými nebo opečenými brambory.
24. 09. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.