Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřové maso na smetaně s celerem

Vepřové maso na smetaně s celerem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 10min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1552 kalorií 0.0g cukrů 120.0g tuků 51.0g bílkovin

Příprava

Cibuli očistíme, nakrájíme nadrobno, sádlo si rozpustíme v hrnci a dáme na něj zpěnit cibulku. Když je cibulka zpěněná, vložíme na kostičky nakrájené maso, na nudličky nakrájený celer a osmahneme. Poté osolíme, podlijeme sklenkou vody a dusíme doměkka. Ve smetaně rozšleháme mouku, vlijeme k masu, povaříme a podáváme.


Beruska64

14. 12. 2009, Recept navštíven: 2640x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, chutne

05. 10. 2016, 21:30

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je velmi dobrý, omáčka skvelá

21. 11. 2016, 20:47

Přidat komentář

Facebook komentáře