Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřové maso pečené v mléce

Vepřové maso pečené v mléce

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 10min 1h 30min
Nutriční hodnoty
2704 kalorií 1.0g cukrů 241.0g tuků 109.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na plátky, dáme do hrnce, zalijeme 1 l mléka, přidáme oloupané stroužky česneku vcelku, špetku nastrouhaného muškátového oříšku, opepříme, osolíme a necháme odležet přes noc v ledničce. Druhý den maso podusíme v mléce a poté dáme péct do trouby. Pečeme při 200 °C, cca 50 minut.


Beruska64

14. 12. 2009, Recept navštíven: 3027x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskušam

05. 10. 2016, 21:33

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept ma zaujal, je určite dobrý

21. 11. 2016, 21:03

Přidat komentář
Ajaja
Zajímavé, že bych se do toho dala ?

Ajaja 01. 01. 2010, 15:42

Facebook komentáře