Vepřové na paprice
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
2346
kalorií
0.0g
cukrů
222.0g
tuků
81.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové maso nakrájíme na plátky a na okrajích v několika bodech nařízneme. Pak je jemně naklepeme, osolíme a dáme stranou. Cibuli nadrobno rozsekáme, papriku omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na nudličky. Maso vložíme do kastrolu s rozehřátým olejem, posypeme cibulí a společně osmahneme po obou stranách. Podle chuti přidáme mletou papriku, zalijeme horkou vodou a vaříme pod pokličkou do změknutí masa. Přidáme syrovou papriku, krátce povaříme a zahustíme hladkou moukou rozšlehanou ve studené vodě. Za stálého míchání pak vaříme několik minut, až je zahuštěná omáčka jemná a hladká.
kaccka16. 11. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.