Vepřové na tymiánu
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
52
kalorií
0.0g
cukrů
4.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
V menším kastrůlku na trošce oleje osmažíme cibuli se slaninou (nakrájenou na kostičky) a s nakrájenou klobásou nebo špekáčkem. Maso jemně naklepeme, osolíme, opepříme a dáme špetku tymiánu (je aromatický) a dáme na pánev s olejem smažit (pomalu, aby se nepřipeklo maso).Po obrácení na osmahlou stranu dáme předem usmaženou směs z uzeniny a přikryjeme plátkem sýra, aby se směs se sýrem k masu zapekla, přikryjeme pokličkou. Dopékáme pomalu, aby bylo maso propečené a navoněné tymiánem.
Hanca33305. 02. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.