Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřové nudličky se zelenými fazolkami

Vepřové nudličky se zelenými fazolkami

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
1068 kalorií 0.0g cukrů 52.0g tuků 126.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na nudličky, malé, tenké kousky. Osolíme, opepříme a promícháme se škrobem. Smažíme na rozpáleném oleji doměkka. Fazolové lusky, máme-li čerstvé, uvaříme do poloměkka v osolené vodě, slijeme a necháme zchladnout. Použijeme-li lusky z konzervy, stačí je vsypat do misky a promíchat se špetkou soli a olivovým olejem. Lusky vrtsvíme na talíři na maso.


Zuzana Mellenová

14. 04. 2009, Recept navštíven: 5506x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrá rychlovka, přidala bych i trochu sušené saturejky
Přidané ingredience: saturejka

09. 04. 2015, 05:33

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre a rychlo urobene

17. 06. 2016, 09:25

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rychla dobrota a chutná

16. 08. 2016, 19:43

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept nepotrebuje naročnú prípravu ani ingrediencie ale je velmi dobrý

25. 10. 2016, 20:18

Přidat komentář

Facebook komentáře