Vepřové nudličky se zelenými fazolkami
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1068
kalorií
0.0g
cukrů
52.0g
tuků
126.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na nudličky, malé, tenké kousky. Osolíme, opepříme a promícháme se škrobem. Smažíme na rozpáleném oleji doměkka. Fazolové lusky, máme-li čerstvé, uvaříme do poloměkka v osolené vodě, slijeme a necháme zchladnout. Použijeme-li lusky z konzervy, stačí je vsypat do misky a promíchat se špetkou soli a olivovým olejem. Lusky vrtsvíme na talíři na maso.
Zuzana Mellenová14. 04. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: saturejka
planeta 09. 04. 2015, 07:33
© 2024, Railsformers s.r.o.