Vepřové řízečky v hořčici
Obtížnost
Čas přípravy
1dní 0h 20min
Čas vaření
35min
Celkový čas
1dní 0h 55min
Porce
Nutriční hodnoty
60
kalorií
0.0g
cukrů
5.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Plátky naklepeme. Vložíme do mísy, osolíme, opepříme, zalijeme hořčicí smíchanou s olejem a poklademe vyšší vrstvou na kolečka nakrájené cibule a nasekaným česnekem. Naložené maso dáme přes noc do ledničky. Druhý den plátky zprudka opečeme na pánvi, dáme do pekáčku, podlijeme a necháme péct doměkka. Podáváme s bramborem nebo hranolkami a zeleninovým salátem.
Hloušková12. 05. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.