Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové řízečky v hořčici

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 20min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 1dní 0h 55min
Nutriční hodnoty
60 kalorií 0.0g cukrů 5.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Plátky naklepeme. Vložíme do mísy, osolíme, opepříme, zalijeme hořčicí smíchanou s olejem a poklademe vyšší vrstvou na kolečka nakrájené cibule a nasekaným česnekem. Naložené maso dáme přes noc do ledničky. Druhý den plátky zprudka opečeme na pánvi, dáme do pekáčku, podlijeme a necháme péct doměkka. Podáváme s bramborem nebo hranolkami a zeleninovým salátem.


Přidat na Pinterest
Hloušková

12. 05. 2011, Recept navštíven: 3516x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rezne s horčicou su šťavnaté, jemné

07. 11. 2016, 20:40

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super chutne rezne

15. 01. 2017, 14:30

Přidat komentář

Facebook komentáře