Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřové řízky se sněhem

Vepřové řízky se sněhem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
2640 kalorií 4.0g cukrů 107.0g tuků 52.0g bílkovin

Příprava

Maso naklepeme, osolíme a obalíme v mouce, v žloutcích rozmíchaných s mlékem, ve strouhance a nakonec ve sněhu z bílků. Pomalu smažíme v horkém tuku. Takto obalené řízky jsou šťavnatější než klasicky obalené a pěkně narostou.


katka16031

24. 11. 2009, Recept navštíven: 2039x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vyborná príprava rezňov, su jemné, velmi chutné

29. 11. 2016, 20:14

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recpet mam vyskúšaný, rezne su vynimočne dobré

24. 01. 2017, 20:03

Přidat komentář

Facebook komentáře