Vepřové řízky se sněhem

Vepřové řízky se sněhem

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

2640 kalorií
4.0g cukrů
107.0g tuků
52.0g bílkovin


Příprava

Maso naklepeme, osolíme a obalíme v mouce, v žloutcích rozmíchaných s mlékem, ve strouhance a nakonec ve sněhu z bílků. Pomalu smažíme v horkém tuku. Takto obalené řízky jsou šťavnatější než klasicky obalené a pěkně narostou.

přidejte na:
katka16031

24. 11. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
hanka
je to vyborná príprava rezňov, su jemné, velmi chutné

29. 11. 2016, 20:14

Svetlana
recpet mam vyskúšaný, rezne su vynimočne dobré

24. 01. 2017, 20:03

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.