Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřové řízky v kari omáčce s pomeranči

Vepřové řízky v kari omáčce s pomeranči

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 55min
Nutriční hodnoty
172 kalorií 0.0g cukrů 17.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Řízky naklepeme, osolíme a malinko posypeme kari. V oleji po obou stranách opečeme, olej slijeme, do pánve dáme 2/3 másla, mouku a trochu kari. Osmahneme a zalijeme smetanou. Krátce za občasného míchání povaříme. Pomeranče oloupeme a rozebereme je na dílky, ty na zbytku másla prohřejeme. Omáčku podle chuti dosolíme. Maso upravíme na talíř, posypeme sekánými mandlemi a obložíme teplými plátky pomeranče. Podáváme s dušenou rýží.


Jiřulka

01. 02. 2010, Recept navštíven: 2093x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné jedlo

01. 10. 2016, 17:20

Přidat komentář

Facebook komentáře