Vepřové řízky v kari omáčce s pomeranči
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
30min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
172
kalorií
0.0g
cukrů
17.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Řízky naklepeme, osolíme a malinko posypeme kari. V oleji po obou stranách opečeme, olej slijeme, do pánve dáme 2/3 másla, mouku a trochu kari. Osmahneme a zalijeme smetanou. Krátce za občasného míchání povaříme. Pomeranče oloupeme a rozebereme je na dílky, ty na zbytku másla prohřejeme. Omáčku podle chuti dosolíme. Maso upravíme na talíř, posypeme sekánými mandlemi a obložíme teplými plátky pomeranče. Podáváme s dušenou rýží.
Jiřulka01. 02. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.