Vepřové se sýrem a smetanou
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
756
kalorií
2.0g
cukrů
52.0g
tuků
56.0g
bílkovin
Příprava
Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran prudce opražíme na oleji. Teplotu snížíme a maso dusíme přikryté ve vlastní šťávě. Dle potřeby podlijeme vodou nebo vývarem. Maso udusíme doměkka.
Zatím co se maso dusí, kysanou smetanu smícháme s prolisovaným česnekem a nastrouhaným tvrdým sýrem. Osolíme dle chuti.
Měkké maso přendáme do zapékací mísy, podlijeme výpěkem, vodou a na každý plátek rozložíme pomazánku. Posypeme je červenou paprikou a dáme zapéct.
Podáváme s bramborami a zeleninou.
16. 05. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.