Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové se sýrem a smetanou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 5min
Nutriční hodnoty
756 kalorií 2.0g cukrů 52.0g tuků 56.0g bílkovin

Příprava

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran prudce opražíme na oleji. Teplotu snížíme a maso dusíme přikryté ve vlastní šťávě. Dle potřeby podlijeme vodou nebo vývarem. Maso udusíme doměkka.
Zatím co se maso dusí, kysanou smetanu smícháme s prolisovaným česnekem a nastrouhaným tvrdým sýrem. Osolíme dle chuti.
Měkké maso přendáme do zapékací mísy, podlijeme výpěkem, vodou a na každý plátek rozložíme pomazánku. Posypeme je červenou paprikou a dáme zapéct.
Podáváme s bramborami a zeleninou.


Přidat na Pinterest
uschi3

16. 05. 2010, Recept navštíven: 2374x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce jedlo

25. 09. 2016, 17:28

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
mäso je lahodné, šťavnaté, jemné

16. 07. 2017, 19:45

Přidat komentář

Facebook komentáře