Vepřové v kapustě
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Maso nakrájíme na menší kousky.
Olej rozehřejeme a maso na něm ze všech stran orestujeme. Orestované maso osolíme, opepříme, přidáme kmín, na malé kostičky nakrájenou cibuli a česnek nesekaný nadrobno. Vše spolu opečeme, zalijeme horkou vodou a pod pokličkou dusíme asi 25 minut, až je maso poloměkké.
Očištěnou kapustu nakrájíme na nudličky a přidáme k poloměkkému masu. Podle potřeby ještě trochu podlijeme a dodusíme doměkka. Dochutíme podle potřeby solí a pepřem a můžeme podávat.
Podáváme s vařenými brambory.
Tip k receptu
Kdo chce mít pokrm vydatnější, může ho před koncem vaření zahustit lžičkou hladké mouky rozmíchané v trošce vody.
Angel 66606. 12. 2010
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
katka16031 18. 12. 2016, 20:19

majka 12. 02. 2017, 20:05

hanka 26. 04. 2017, 12:29

palino 04. 07. 2017, 07:11

Svetlana 04. 04. 2018, 20:45

dušanka 24. 04. 2019, 18:42