Vepřové v kapustě
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
504
kalorií
0.0g
cukrů
13.0g
tuků
86.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na menší kousky.
Olej rozehřejeme a maso na něm ze všech stran orestujeme. Orestované maso osolíme, opepříme, přidáme kmín, na malé kostičky nakrájenou cibuli a česnek nesekaný nadrobno. Vše spolu opečeme, zalijeme horkou vodou a pod pokličkou dusíme asi 25 minut, až je maso poloměkké.
Očištěnou kapustu nakrájíme na nudličky a přidáme k poloměkkému masu. Podle potřeby ještě trochu podlijeme a dodusíme doměkka. Dochutíme podle potřeby solí a pepřem a můžeme podávat.
Podáváme s vařenými brambory.
Tip k receptu
Kdo chce mít pokrm vydatnější, může ho před koncem vaření zahustit lžičkou hladké mouky rozmíchané v trošce vody.
Angel 66606. 12. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.