Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové v kapustě

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 5min
Nutriční hodnoty
504 kalorií 0.0g cukrů 13.0g tuků 86.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na menší kousky.
Olej rozehřejeme a maso na něm ze všech stran orestujeme. Orestované maso osolíme, opepříme, přidáme kmín, na malé kostičky nakrájenou cibuli a česnek nesekaný nadrobno. Vše spolu opečeme, zalijeme horkou vodou a pod pokličkou dusíme asi 25 minut, až je maso poloměkké.
Očištěnou kapustu nakrájíme na nudličky a přidáme k poloměkkému masu. Podle potřeby ještě trochu podlijeme a dodusíme doměkka. Dochutíme podle potřeby solí a pepřem a můžeme podávat.
Podáváme s vařenými brambory.

Bulb Tip k receptu

Kdo chce mít pokrm vydatnější, může ho před koncem vaření zahustit lžičkou hladké mouky rozmíchané v trošce vody.


Přidat na Pinterest
Angel 666

06. 12. 2010, Recept navštíven: 6631x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci kapustovo masový recept

18. 12. 2016, 20:19

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bravčové s kapustou skvelé

12. 02. 2017, 20:05

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduchý obľúbený a chutný recept s kapustou

26. 04. 2017, 12:29

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bravčové a kapusta super jedlo

04. 07. 2017, 07:11

Přidat komentář

Facebook komentáře