Vepřový bůček se sójovo-jablkovou marinádou
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 20min
Celkový čas
1h 35min
Porce
Nutriční hodnoty
2912
kalorií
36.0g
cukrů
2.0g
tuků
132.0g
bílkovin
Příprava
Vepřový bůček podle chuti buď nakrájíme na plátky nebo necháme vcelku. Smícháme džus, sójovou omáčku a třtinový cukr. Mícháme dokud se cukr nerozpustí. Cibuli nakrájíme na jemno a přidáme ji do marinády. Nakonec přidáme maso (musí být ponořené) a necháme do druhého dne odpočívat. Pečeme hodinu na 200 °C přikryté poklicí, poté 15 - 20 minut odkryté.
Tip k receptu
Kdo chce, může cibuli z marinády vynechat. Jedná se o bezlepkové jídlo, neobsahující laktózu.
sonizna18. 08. 2015
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.