Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřový bůček se sójovo-jablkovou marinádou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 1h 35min
Nutriční hodnoty
2912 kalorií 36.0g cukrů 2.0g tuků 132.0g bílkovin

Příprava

Vepřový bůček podle chuti buď nakrájíme na plátky nebo necháme vcelku. Smícháme džus, sójovou omáčku a třtinový cukr. Mícháme dokud se cukr nerozpustí. Cibuli nakrájíme na jemno a přidáme ji do marinády. Nakonec přidáme maso (musí být ponořené) a necháme do druhého dne odpočívat. Pečeme hodinu na 200 °C přikryté poklicí, poté 15 - 20 minut odkryté.

Bulb Tip k receptu

Kdo chce, může cibuli z marinády vynechat. Jedná se o bezlepkové jídlo, neobsahující laktózu.


Přidat na Pinterest
sonizna

18. 08. 2015, Recept navštíven: 1010x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzkoušela jsem a chutnalo to všem

18. 08. 2015, 14:31

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutí výborne

28. 09. 2015, 10:44

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutilo

30. 09. 2015, 19:08

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super

28. 10. 2015, 11:31

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané a velmi chutné

10. 01. 2016, 16:37

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutna vyborne

24. 08. 2016, 20:46

Přidat komentář

Facebook komentáře