Vepřový bůček se sójovo-jablkovou marinádou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 20min

Celkový čas

1h 35min

Porce


Nutriční hodnoty

2912 kalorií
36.0g cukrů
2.0g tuků
132.0g bílkovin


Příprava

Vepřový bůček podle chuti buď nakrájíme na plátky nebo necháme vcelku. Smícháme džus, sójovou omáčku a třtinový cukr. Mícháme dokud se cukr nerozpustí. Cibuli nakrájíme na jemno a přidáme ji do marinády. Nakonec přidáme maso (musí být ponořené) a necháme do druhého dne odpočívat. Pečeme hodinu na 200 °C přikryté poklicí, poté 15 - 20 minut odkryté.

Tip k receptu

Kdo chce, může cibuli z marinády vynechat. Jedná se o bezlepkové jídlo, neobsahující laktózu.

přidejte na:
sonizna

18. 08. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
super
katka16031 28. 10. 2015, 12:31
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyzkoušela jsem a chutnalo to všem
heladon 18. 08. 2015, 16:31
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutí výborne
majka 28. 09. 2015, 12:44
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutilo
Svetlana 30. 09. 2015, 21:08
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšané a velmi chutné
hanka 10. 01. 2016, 17:37
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutna vyborne
palino 24. 08. 2016, 22:46