Vepřový sváteční květ
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
30min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
1196
kalorií
163.0g
cukrů
1.0g
tuků
52.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na řízky, na tenko je naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Uvařená vejce oloupeme, kapii necháme okapat. Každé vejce zabalíme do kapie, položíme na řízek, zavineme a upevníme nití. Na pánvi rozehřejeme tuk nebo olej a připravené závitky osmahneme, podlijeme vodou a dusíme asi 30 minut. Hotové závitky vybereme a rozkrájíme na čtvrtky. Do výpeku přidáme kečup a sójovku, dle potřeby přilijeme trochu vody nebo vývaru a krátce necháme projít varem. Podáváme studené na salátových listech nebo teplé polité šťávou. Jako přílohu podáváme bramborovou kaši a zeleninu.
uschi328. 02. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.