Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Výborný jablkáč

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 0min , porce

2124 kalorií, 108.0g cukrů, 15.0g tuků, 44.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Mouku, heru, 8 lžic cukru, vejce, prášek do pečiva, citr.šťávu a mléko smícháme a vypracujeme tuhé těsto. Rozdělíme jej na 2 díly, z kterých vyválíme pláty o velikosti plechu.První přeneseme na vymazaný a vysypaný plech. Jablka okrájíme, nakrájíme z nich půlměsíčky a v míse promícháme s lžící cukru, vanilkovým cukrem a pudinkovým práškem. Naneseme na těsto a přikryjeme druhým plátem. Propícháme horní těsto špejlí a dáme péct do trouby na 150°C asi 30 minut do růžova.

tepito

19. 11. 2010, Recept navštíven: 1814x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Výborný jablečník

Výborný jablečník

Heru dobře vymícháme s 200 g cukru krystal a 5 žloutky. Do hmoty postupně přidáváme 300 g polohrubé mouky s...

Výborný jablkáč

Výborný jablkáč

Mouku, heru, 8 lžic cukru, vejce, prášek do pečiva, citr.šťávu a mléko smícháme a vypracujeme tuhé těsto. R...

Zobrazit všechny podobné recepty k Výborný jablkáč Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře