Výborný jablkáč
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2124
kalorií
108.0g
cukrů
15.0g
tuků
44.0g
bílkovin
Příprava
Mouku, heru, 8 lžic cukru, vejce, prášek do pečiva, citr.šťávu a mléko smícháme a vypracujeme tuhé těsto. Rozdělíme jej na 2 díly, z kterých vyválíme pláty o velikosti plechu.První přeneseme na vymazaný a vysypaný plech. Jablka okrájíme, nakrájíme z nich půlměsíčky a v míse promícháme s lžící cukru, vanilkovým cukrem a pudinkovým práškem. Naneseme na těsto a přikryjeme druhým plátem. Propícháme horní těsto špejlí a dáme péct do trouby na 150°C asi 30 minut do růžova.
tepito19. 11. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
hanka 17. 01. 2017, 20:20

Svetlana 18. 05. 2017, 19:43

majka 15. 06. 2017, 19:46

katka16031 10. 10. 2017, 18:42

palino 19. 12. 2017, 22:51

dušanka 21. 10. 2019, 20:51
© 2022, Railsformers, s.r.o.