Výborný jablkáč
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2124
kalorií
108.0g
cukrů
15.0g
tuků
44.0g
bílkovin
Příprava
Mouku, heru, 8 lžic cukru, vejce, prášek do pečiva, citr.šťávu a mléko smícháme a vypracujeme tuhé těsto. Rozdělíme jej na 2 díly, z kterých vyválíme pláty o velikosti plechu.První přeneseme na vymazaný a vysypaný plech. Jablka okrájíme, nakrájíme z nich půlměsíčky a v míse promícháme s lžící cukru, vanilkovým cukrem a pudinkovým práškem. Naneseme na těsto a přikryjeme druhým plátem. Propícháme horní těsto špejlí a dáme péct do trouby na 150°C asi 30 minut do růžova.
tepito19. 11. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.