Yakitori z kuřecího masa
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
15min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
344
kalorií
0.0g
cukrů
31.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Každé prsíčko nakrájíme na tenké proužky, snažíme se, aby byly co nejdelší.
V misce smícháme všechny ingredience na marinádu - jemně nasekaný česnek, cibuli, olej, sojovou omáčku, hnědý cukr, sůl a kurkumu.
Proužky masa smícháme s marinádou, misku zakryjeme a maso necháme odležet do druhého dne.
Druhý den napícháme proužky masa na špejle. Pracujeme stejným způsobem, jako když z papíru skládáme harmoniku.
Připravené špízky buď opékáme na rozehřáté pánvi nebo je můžeme grilovat.
28. 02. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.