Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Základní cheesecake

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1888 kalorií 0.0g cukrů 129.0g tuků 65.0g bílkovin

Příprava

V robotu rozmixujeme sušenky nadrobno. Zalijeme rozpuštěným máslem a znovu promixujeme, dokud se nám hmota nespojí.
Formu o průměru 20 cm si vymažeme olejem nebo máslem a na dno formy natlačíme hmotu ze sušenek. Dáme do lednice.
Mezitím si umyjeme robota a vložíme do něj 250 g tvarohu s vanilkovým cukrem a šlehačkou. Ušleháme do hladka. Přidáme ostatní ingredience a ještě párkrát zašleháme, dokud se neutvoří hladká hmota.
Nalijeme na formu vyloženou sušenkami a povrch uhladíme. Vložíme do trouby předehřáté na 160°C a pečeme přibližně 40 minut, dokud nám povrch neztuhne a okolo se neuděla tzv. zlatý kroužek. Poté vypneme a necháme ve formě asi 10 minut dojít. Opatrně vyjmeme z formy a na mřížce necháme zcela vychladnout.
Podáváme zcela vychlazené.

Bulb Tip k receptu

Tento jednoduchý dezert můžeme podávat zdobený různým ovocem, nebo i jeho krém můžeme plnit čímkoli nás napadne.


Přidat na Pinterest
Sonia005

20. 07. 2012, Recept navštíven: 7228x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dá sa urobit s roznymi variaciami

01. 10. 2015, 19:47

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasika recept na dobrý cheesecake

17. 03. 2016, 12:03

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

19. 04. 2016, 12:59

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kvalitný a dobrý recept

13. 05. 2016, 09:06

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci cheescake

15. 08. 2016, 20:13

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
urobila som podla tohto receptu a je vydarený cheesecake

31. 03. 2017, 09:06

Přidat komentář

Facebook komentáře