Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zapečená zelenina

Zapečená zelenina
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 30min , porce

1168 kalorií, 0.0g cukrů, 107.0g tuků, 29.0g bílkovin

Příprava

Zeleninovou směs osmahneme na rozpáleném oleji. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, kterou za stálého míchání zalijeme mlékem a uvaříme bešamel. Necháme mírně vychladnout, poté vmícháme žloutky, připravenou zeleninu, polovinu nastrouhaného eidamu, osolíme a opepříme. Nalijeme do vymazané zapékací misky, posypeme zbytkem eidamu a zapečeme. Zapékáme při 180 °C, cca 20 minut. Podáváme s bramborovou kaší.

Beruska64

24. 11. 2009, Recept navštíven: 2131x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zapečená zelenina

Zapečená zelenina

Zeleninovou směs osmahneme na rozpáleném oleji. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, kterou za stálého mí...

Zapečená zeleninová omeleta

Zapečená zeleninová omeleta

Do olejem vymazaného pekáče dáme plátky salámu,na to čtvrtky rajčat,pokrájenou papriku,osolíme,opepříme.Pek...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zapečená zelenina Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

21. 03. 2016, 20:07

Přidat komentář

Facebook komentáře