Zapečená zelenina
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1168
kalorií
0.0g
cukrů
107.0g
tuků
29.0g
bílkovin
Příprava
Zeleninovou směs osmahneme na rozpáleném oleji. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, kterou za stálého míchání zalijeme mlékem a uvaříme bešamel. Necháme mírně vychladnout, poté vmícháme žloutky, připravenou zeleninu, polovinu nastrouhaného eidamu, osolíme a opepříme. Nalijeme do vymazané zapékací misky, posypeme zbytkem eidamu a zapečeme. Zapékáme při 180 °C, cca 20 minut. Podáváme s bramborovou kaší.
Beruska6424. 11. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.