Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zapečený houskový špíz

Zapečený houskový špíz

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
12min 27min
Nutriční hodnoty
752 kalorií 8.0g cukrů 12.0g tuků 27.0g bílkovin

Příprava

Housky nakrájíme na tenké plátky a z obou stran je potřeme tukem a kečupem.
Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a plátky salámu přeložíme na čtvrtky. Pak vše střídavě napichujeme na špízovou jehlu. Špíz musí houskou začínat i končit.
Posypeme sýrem a zabalíme do alobalu. Pečeme asi 12 minut při 210°C.


notburga

14. 06. 2010, Recept navštíven: 1414x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře