Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zapečený pangasius

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 35min , porce

512 kalorií, 0.0g cukrů, 49.0g tuků, 4.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Rybu opláchneme, osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou. Ryby si vyskládáme na tukem vymazaný pekáček. Máslo smícháme s najemno nastrouhaným česnekem a touto směsí potřeme každou porci ryby. Poté dáme do trouby zapéct. Zapékáme při 200 °C, cca 20 minut.

Beruska64

25. 12. 2009, Recept navštíven: 3000x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Rybu opláchneme, osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou. Ryby si vyskládáme na tukem vymazaný pekáče...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zapečený pangasius Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
slunina
Pangasiuse mám moc ráda, hlavně kvůli tomu, že se dá jakkoliv ochutit.

slunina 19. 01. 2010, 09:42

Ajaja
To je velká výhoda této "ryby bez chuti", že vlastně natahne tu chuť, která se jí dodá, že není cítit pověstná rybina a že nemá kosti...

Ajaja 25. 01. 2010, 21:51

Facebook komentáře