Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zapečený pangasius

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
512 kalorií 0.0g cukrů 49.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Rybu opláchneme, osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou. Ryby si vyskládáme na tukem vymazaný pekáček. Máslo smícháme s najemno nastrouhaným česnekem a touto směsí potřeme každou porci ryby. Poté dáme do trouby zapéct. Zapékáme při 200 °C, cca 20 minut.


Přidat na Pinterest
Beruska64

25. 12. 2009, Recept navštíven: 3181x


Přidat recenzi
Přidat komentář
slunina
Pangasiuse mám moc ráda, hlavně kvůli tomu, že se dá jakkoliv ochutit.

slunina 19. 01. 2010, 09:42

Ajaja
To je velká výhoda této "ryby bez chuti", že vlastně natahne tu chuť, která se jí dodá, že není cítit pověstná rybina a že nemá kosti...

Ajaja 25. 01. 2010, 21:51

Facebook komentáře