Zapečený pangasius

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
20min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

512 kalorií
0.0g cukrů
49.0g tuků
4.0g bílkovin


Příprava

Rybu opláchneme, osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou. Ryby si vyskládáme na tukem vymazaný pekáček. Máslo smícháme s najemno nastrouhaným česnekem a touto směsí potřeme každou porci ryby. Poté dáme do trouby zapéct. Zapékáme při 200 °C, cca 20 minut.

přidejte na:
Beruska64

25. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
pangasia velmi neoblubujem,ale tento recept je dobrý

Svetlana 10. 04. 2018, 18:16

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý pangasius

majka 05. 11. 2018, 20:19

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
pangasius takto pripravený mame veľmi radi

hanka 26. 09. 2019, 10:39

Přidat komentář
slunina
Pangasiuse mám moc ráda, hlavně kvůli tomu, že se dá jakkoliv ochutit.

slunina 19. 01. 2010, 09:42

Ajaja
To je velká výhoda této "ryby bez chuti", že vlastně natahne tu chuť, která se jí dodá, že není cítit pověstná rybina a že nemá kosti...

Ajaja 25. 01. 2010, 21:51