Zapečený pangasius

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
20min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

512 kalorií
0.0g cukrů
49.0g tuků
4.0g bílkovin


Příprava

Rybu opláchneme, osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou. Ryby si vyskládáme na tukem vymazaný pekáček. Máslo smícháme s najemno nastrouhaným česnekem a touto směsí potřeme každou porci ryby. Poté dáme do trouby zapéct. Zapékáme při 200 °C, cca 20 minut.

přidejte na:
Chybí obrázek

25. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
pangasia velmi neoblubujem,ale tento recept je dobrý

10. 04. 2018, 18:16

Chybí obrázek
dobrý pangasius

05. 11. 2018, 20:19

Přidat komentář
slunina
Pangasiuse mám moc ráda, hlavně kvůli tomu, že se dá jakkoliv ochutit.

slunina 19. 01. 2010, 09:42

Ajaja
To je velká výhoda této "ryby bez chuti", že vlastně natahne tu chuť, která se jí dodá, že není cítit pověstná rybina a že nemá kosti...

Ajaja 25. 01. 2010, 21:51

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.