Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zapékané maso se šlehačkou

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1420 kalorií 0.0g cukrů 84.0g tuků 72.0g bílkovin

Příprava

Krkovici omyjeme a nakrájíme na menší plátky - takové medailonky a osolíme a opepříme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka asi 1/2 cm široké. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vezmeme zapékací mísu a vymažeme jí máslem. Poklademe masem, poté dáme cibuli a navrch brambory. Ty ještě lehce osolíme. Zalijeme šlehačkou a dáme do vyhřáté trouby na 200°C. Pečeme do změknutí brambor a vypečení smetany.

Bulb Tip k receptu

Množství cibule a masa a brambor si můžete obměnit podle své chuti. Lze dodat i zeleninku.


Přidat na Pinterest
Evík

29. 03. 2010, Recept navštíven: 5628x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře