Zapékané maso se šlehačkou

Obtížnost

Čas přípravy

40min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

1420 kalorií
0.0g cukrů
84.0g tuků
72.0g bílkovin


Příprava

Krkovici omyjeme a nakrájíme na menší plátky - takové medailonky a osolíme a opepříme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka asi 1/2 cm široké. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vezmeme zapékací mísu a vymažeme jí máslem. Poklademe masem, poté dáme cibuli a navrch brambory. Ty ještě lehce osolíme. Zalijeme šlehačkou a dáme do vyhřáté trouby na 200°C. Pečeme do změknutí brambor a vypečení smetany.

Tip k receptu

Množství cibule a masa a brambor si můžete obměnit podle své chuti. Lze dodat i zeleninku.

přidejte na:
Chybí obrázek

29. 03. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborný recept ako urobiť chutne zapekane mäso

02. 08. 2017, 19:21

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.