Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zapékané maso se šlehačkou

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 20min , porce

1420 kalorií, 0.0g cukrů, 84.0g tuků, 72.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Krkovici omyjeme a nakrájíme na menší plátky - takové medailonky a osolíme a opepříme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka asi 1/2 cm široké. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vezmeme zapékací mísu a vymažeme jí máslem. Poklademe masem, poté dáme cibuli a navrch brambory. Ty ještě lehce osolíme. Zalijeme šlehačkou a dáme do vyhřáté trouby na 200°C. Pečeme do změknutí brambor a vypečení smetany.

Bulb Tip k receptu

Množství cibule a masa a brambor si můžete obměnit podle své chuti. Lze dodat i zeleninku.

Evík

29. 03. 2010, Recept navštíven: 5242x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zapékané maso se šlehačkou

Zapékané maso se šlehačkou

Krkovici omyjeme a nakrájíme na menší plátky - takové medailonky a osolíme a opepříme. Brambory oloupeme a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zapékané maso se šlehačkou Link-arrow
Thumb

Okurkový salát s rajčaty

Oloupeme okurky a nakrouháme na tenké plátky nebo nakrájíme na kostičky. Rajčata omyjeme a nakrájíme na kol...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře