Zapékaný pórek
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
292
kalorií
0.0g
cukrů
32.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Dobře očištěné a omyté středně velké pórky vložíme do vymazané ohnivzdorné misky, osolíme, posypeme kořením, zalijeme šálkem vývaru z masa a 20 minut dusíme.
Potom na pórek položíme plátky sýru, přikryjeme pokličkou a dusíme na velmi mírném ohni (až do rozpuštění sýru).
Tip k receptu
Podáváme s vařenou šunkou nebo uzeným masem a vařenými brambory sypanými sekanou petrželkou.
Jako přílohu přidáme čerstvá rajčata.
05. 03. 2014
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.