Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zelené fazolky se slaninou

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 30min , porce

1624 kalorií, 0.0g cukrů, 151.0g tuků, 38.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Fazolky očistíme a rozkrojíme na poloviny. Slaninu nakrájíme ne hrubé nudličky. Na oleji dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli. Přidáme slaninu, fazolky a za stálého míchání smažíme 5 minut. Přidáme sojovou omáčkou, dochutíme solí a dusíme 5 minut, až fazolky změknou. Podáváme teplé.

Milena

11. 06. 2009, Recept navštíven: 22155x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zelené fazolky se slaninou

Zelené fazolky se slaninou

Fazolky očistíme a rozkrojíme na poloviny. Slaninu nakrájíme ne hrubé nudličky. Na oleji dozlatova osmažíme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zelené fazolky se slaninou Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrá, zdravá rychlovka, také dělávám ale přidávám špetku saturejky
Přidané ingredience: saturejka

25. 09. 2014, 10:08

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutne

11. 10. 2016, 20:23

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne

15. 10. 2016, 20:22

Přidat komentář
Angel 666
Já ještě přidávám stroužek česneku.

Angel 666 27. 09. 2009, 19:12

janulkam
s česnekem je to opravdová mňamka

janulkam 25. 10. 2009, 14:30

Vulpeja :-)
Dobré je taky zabalit lusky do slaninky a takto osmahnout..

Vulpeja :-) 26. 10. 2009, 12:35

Facebook komentáře