Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zelí z dýně

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
1084 kalorií 0.0g cukrů 42.0g tuků 123.0g bílkovin

Příprava

Dýni omyjeme, rozkrájíme na díly a odstraníme semena. Nožem ještě jemně oškrábeme měkké části, okrájíme slupku a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Na rozehřátém oleji osmažíme oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli do lehkého zrůžovění. Přisypeme nastrouhanou dýni a chvíli jí opékáme, poté přiklopíme a dusíme ve vlastní šťávě 3 minuty. V nezbytném množství studené vody rozmícháme mouku a dýni zahustíme. Dle chuti osolíme, osladíme a nakonec okyselíme octem.

Bulb Tip k receptu

Dýni nedusíme dlouho, jinak se rozvaří. Výborné k pečenému masu.


Přidat na Pinterest
JanaB

04. 01. 2012, Recept navštíven: 2818x


Přidat recenzi
Hloušková
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Máme moc rádi a ještě když mám kopr přidám nakonec trochu nasekaného.
Přidané ingredience: zelí

22. 02. 2013, 12:05

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kopr je v tomto recepte velmi vhodný

17. 04. 2016, 18:50

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutný recept

16. 12. 2016, 13:34

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to celkom chutne, davam hodne kopru

03. 01. 2017, 20:38

Přidat komentář

Facebook komentáře