Zelí z dýně

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

1084 kalorií
0.0g cukrů
42.0g tuků
123.0g bílkovin


Příprava

Dýni omyjeme, rozkrájíme na díly a odstraníme semena. Nožem ještě jemně oškrábeme měkké části, okrájíme slupku a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Na rozehřátém oleji osmažíme oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli do lehkého zrůžovění. Přisypeme nastrouhanou dýni a chvíli jí opékáme, poté přiklopíme a dusíme ve vlastní šťávě 3 minuty. V nezbytném množství studené vody rozmícháme mouku a dýni zahustíme. Dle chuti osolíme, osladíme a nakonec okyselíme octem.

Tip k receptu

Dýni nedusíme dlouho, jinak se rozvaří. Výborné k pečenému masu.

přidejte na:
JanaB

04. 01. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Máme moc rádi a ještě když mám kopr přidám nakonec trochu nasekaného.
Přidané ingredience: zelí

Hloušková 22. 02. 2013, 12:05

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
kopr je v tomto recepte velmi vhodný

palino 17. 04. 2016, 18:50

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom chutný recept

katka16031 16. 12. 2016, 13:34

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to celkom chutne, davam hodne kopru

Svetlana 03. 01. 2017, 20:38

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobré

dušanka 10. 12. 2017, 21:16

Přidat komentář