Zelný salát s jablky a vínem
Obtížnost
Čas přípravy
45min
Čas vaření
0min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
148
kalorií
49.0g
cukrů
15.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Červené zelí omyjeme, zbavíme košťálu a nakrouháme na jemné nudličky. Spaříme vroucí vodou, necháme okapat a vychladnout. Zatím připravíme zálivku. V octu rozpustíme tablety Diachromu, přidáme olej, sůl a 100 ml studené vody, vše dobře promícháme. Kuličky vína rozpůlíme, oloupané jablko nastrouháme na hrubším struhadle a vše přidáme k vychladlému zelí. Zalijeme zálivkou, promícháme a necháme vychladit.
Jiřulka04. 01. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.