Zelný salát s jablky a vínem

Zelný salát s jablky a vínem

Obtížnost

Čas přípravy

45min
Čas vaření
0min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

148 kalorií
49.0g cukrů
15.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Červené zelí omyjeme, zbavíme košťálu a nakrouháme na jemné nudličky. Spaříme vroucí vodou, necháme okapat a vychladnout. Zatím připravíme zálivku. V octu rozpustíme tablety Diachromu, přidáme olej, sůl a 100 ml studené vody, vše dobře promícháme. Kuličky vína rozpůlíme, oloupané jablko nastrouháme na hrubším struhadle a vše přidáme k vychladlému zelí. Zalijeme zálivkou, promícháme a necháme vychladit.

přidejte na:
Jiřulka

04. 01. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
dušanka
dobrý lahký šalát

09. 02. 2017, 21:54

Svetlana
šalát chutí dobre

11. 09. 2017, 19:47

majka
šalát chutí dobre

04. 10. 2017, 20:04

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.