Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zelný salát s jablky a vínem

Zelný salát s jablky a vínem

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 45min
Nutriční hodnoty
148 kalorií 49.0g cukrů 15.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Červené zelí omyjeme, zbavíme košťálu a nakrouháme na jemné nudličky. Spaříme vroucí vodou, necháme okapat a vychladnout. Zatím připravíme zálivku. V octu rozpustíme tablety Diachromu, přidáme olej, sůl a 100 ml studené vody, vše dobře promícháme. Kuličky vína rozpůlíme, oloupané jablko nastrouháme na hrubším struhadle a vše přidáme k vychladlému zelí. Zalijeme zálivkou, promícháme a necháme vychladit.


Jiřulka

04. 01. 2010, Recept navštíven: 1807x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý lahký šalát

09. 02. 2017, 21:54

Přidat komentář

Facebook komentáře