Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zlatčina "Ořechová buchta"

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 50min , porce

6924 kalorií, 14.0g cukrů, 424.0g tuků, 159.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Všechny ingredience promícháme v lité těsto. Pekáč vymastíme tukem a vysypeme moukou nebo strouhankou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě, tak dlouho až se těsto při píchnutí špejlí nebude lepit. Pečeme v předehřáté troubě a cca 180 stupnů po dobu asi 30 min. Délka pečení je u každé trouby jiná, proto doporučuji péci tak dlouho, dokud se na špejli nebude lepit těsto. Po upečení necháme vychladnout.

Bulb Tip k receptu

Těsto si můžeme udělat dvoubarvené.
Můžeme doplnit čokoládovou polevou s posypanými ořechy nebo kokosem.

Zlatka

10. 08. 2009, Recept navštíven: 6263x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zlatčina "Ořechová buchta"

Zlatčina "Ořechová buchta"

Všechny ingredience promícháme v lité těsto. Pekáč vymastíme tukem a vysypeme moukou nebo strouhankou. Peče...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zlatčina "Ořechová buchta" Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Prima recept, jen dám míň mléka a přidám vajíčka, aby to nebylo takové spadlé.

lucie 22. 04. 2010, 11:11

Angel 666
Tenhle koláček peču taky, mám ho poznamenaný jako skleničkový - míra je 200 ml sklenka. Dávám jen 2/3 sklenky cukru, protože navrch dělám rumovou polevu, která je dost sladká. Dnes jsem pekla, proto můžu přidat fotečky.

Angel 666 17. 01. 2011, 19:53

Facebook komentáře