Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Žraločí steaky na másle

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 25min , porce

716 kalorií, 0.0g cukrů, 79.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Žraločí steaky důkladně vysušíme a osolíme. Zlehka posypeme grilovacím kořením a pokapeme citrónovou šťávou. Na pánvi roztopíme máslo, přidáme olej a žraločí steaky smažíme z obou stran 15-20 minut do měkka.

Milena

19. 06. 2009, Recept navštíven: 12259x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Žraločí steaky na másle

Žraločí steaky na másle

Žraločí steaky důkladně vysušíme a osolíme. Zlehka posypeme grilovacím kořením a pokapeme citrónovou šťávou...

Žraločí steak vodníka Česílka

Žraločí steak vodníka Česílka

Žraločí maso si necháme rozmrazit a poté dáme do misky citronové šťávy na chvíli odležet, aby maso získalo ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Žraločí steaky na másle Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Žraločí dělávám jen vyjímečně, ale dělávám podobně. Jen kořením směsí na ryby, grilovací nedávám a pokud tak jen minimálně a přidávám ke konci do výpeku trochu bílého vína.
Přidané ingredience: Koření na ryby, trochu bílého vína

22. 02. 2013, 09:36

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s korením na ryby velmi dobre

08. 09. 2016, 12:48

Přidat komentář
Thumb
misto grilovacího koření použivam specialni kořeni na ryby, je jemnejsi, neni tak agresivni a podtrhne chut ryby

Sofie 10. 09. 2009, 13:20

katka16031
uhmm..áno..to korenie na ryby je aj podľa mňa vhodnejšie ...

katka16031 21. 11. 2009, 18:47

Facebook komentáře