Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bábovka Margot

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

3138 kalorií, 0.0g cukrů, 145.0g tuků, 73.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Z bílků ušleháme sníh, čokoládu Margot (kokosová, obyčejná) nastrouháme. Ušleháme žloutky s cukrem, přidáme olej a dáme do mísy s moukou, vanilkovým cukrem a kypřicím práškem, přilijeme mléko a dobře promícháme. Lehce vmícháme sníh z bílků a vylijeme do vymazané a moukou vysypané (případně silikonové) formy na bábovku.
Část necháme v míse a vmícháme kakao a dolijeme na povrch těsta ve formě. Není nutné, stačí i bez kakaa.
Pečeme v troubě asi na 180°C 35-45 minut.

Bulb Tip k receptu

Bábovku pocukrujeme, pokud v ní není kakao, možno i polít čokoládou a posypat kokosem.

Roxana

04. 09. 2011, Recept navštíven: 2879x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bábovka Margot

Bábovka Margot

Z bílků ušleháme sníh, čokoládu Margot (kokosová, obyčejná) nastrouháme. Ušleháme žloutky s cukrem, přidáme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bábovka Margot Link-arrow

Přidat recenzi
JanaB
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Bábovka je výborná. Upečenou jsem polila rozpuštěnou čokoládou na vaření.
Přidané ingredience: Čokoláda na vaření

16. 05. 2013, 17:47

Přidat komentář

Facebook komentáře