Bábovka Margot
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
3138
kalorií
0.0g
cukrů
145.0g
tuků
73.0g
bílkovin
Příprava
Z bílků ušleháme sníh, čokoládu Margot (kokosová, obyčejná) nastrouháme. Ušleháme žloutky s cukrem, přidáme olej a dáme do mísy s moukou, vanilkovým cukrem a kypřicím práškem, přilijeme mléko a dobře promícháme. Lehce vmícháme sníh z bílků a vylijeme do vymazané a moukou vysypané (případně silikonové) formy na bábovku.
Část necháme v míse a vmícháme kakao a dolijeme na povrch těsta ve formě. Není nutné, stačí i bez kakaa.
Pečeme v troubě asi na 180°C 35-45 minut.
Tip k receptu
Bábovku pocukrujeme, pokud v ní není kakao, možno i polít čokoládou a posypat kokosem.
Roxana05. 09. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Čokoláda na vaření
JanaB 16. 05. 2013, 19:47
© 2024, Railsformers s.r.o.