Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bábovka Margot

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
3138 kalorií 0.0g cukrů 145.0g tuků 73.0g bílkovin

Příprava

Z bílků ušleháme sníh, čokoládu Margot (kokosová, obyčejná) nastrouháme. Ušleháme žloutky s cukrem, přidáme olej a dáme do mísy s moukou, vanilkovým cukrem a kypřicím práškem, přilijeme mléko a dobře promícháme. Lehce vmícháme sníh z bílků a vylijeme do vymazané a moukou vysypané (případně silikonové) formy na bábovku.
Část necháme v míse a vmícháme kakao a dolijeme na povrch těsta ve formě. Není nutné, stačí i bez kakaa.
Pečeme v troubě asi na 180°C 35-45 minut.

Bulb Tip k receptu

Bábovku pocukrujeme, pokud v ní není kakao, možno i polít čokoládou a posypat kokosem.


Přidat na Pinterest
Roxana

04. 09. 2011, Recept navštíven: 3239x


Přidat recenzi
JanaB
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Bábovka je výborná. Upečenou jsem polila rozpuštěnou čokoládou na vaření.
Přidané ingredience: Čokoláda na vaření

16. 05. 2013, 17:47

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jedna z velmi dobrých báboviek

10. 02. 2017, 21:16

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept na bábovku

15. 03. 2017, 20:24

Přidat komentář

Facebook komentáře