Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bábovka s hruškou a kakaem

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
2056 kalorií 300.0g cukrů 33.0g tuků 32.0g bílkovin

Příprava

Hrušky oloupeme a bez jádřinců nakrájíme na drobné kostičky. Dobře vychlazenou čokoládu nastrouháme na hrubé nudličky a rozehřejeme máslo. Bábovkovou formu vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Mouku s práškem do pečiva a kakaem prosijeme do mísy, přidáme cukr a promícháme. Do odměřeného mléka přidáme vejce, rozšleháme a vlijeme do připravené moučné směsi. Těsto dobře promícháme, přidáme nejprve strouhanou čokoládu, rozpuštěné prochladlé máslo a nakonec nakrájené hrušky. Těsto vlijeme do připravené formy, povrch uhladíme a vložíme do předehřáté trouby. Bábovku pečeme při 170°C asi 60 minut.


Přidat na Pinterest
JanaB

01. 02. 2012, Recept navštíven: 1439x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Výborná a vláčná bábovka

30. 09. 2012, 00:20

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá lahká bábovka

17. 03. 2016, 11:32

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná bábovka

27. 05. 2016, 18:00

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
babovka na jednotku

18. 08. 2016, 19:54

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bábovka s hruškou výborná, jemná

03. 11. 2016, 20:02

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bábovka jemná, chuťovo vyvážená

06. 03. 2017, 21:04

Přidat komentář

Facebook komentáře