Bábovka s tvarohem II.
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
4080
kalorií
0.0g
cukrů
223.0g
tuků
109.0g
bílkovin
Příprava
Žĺtky s práškovým a vanilkovým cukrom a tukom dobre vymiešame. Dôkladne vmiešame tvaroh, mlieko, preosiatu múku, kypriaci prášok, kakao, rum a nakoniec zľahka pridáme vyšľahaný sneh z bielkov. Hladkú, tuhšiu masu vylejeme do vymastenej a vysypanej bábovkovej formy a upečieme v predhriatej rúre pri teplote 170 stupňov Celzia asi 50 minút. Upečenú bábovku necháme vychladnúť, potom ju opatrne vyklopíme z formy a posypeme preosiatym práškovým cukrom.
oriestok08. 01. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.