Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bažant se slaninou

Bažant se slaninou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
544 kalorií 0.0g cukrů 56.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Očištěného bažanta osolíme a prošpikujeme slaninou. Svážeme stehýnka a na cibulce opečeme slaninu a dáme opéct bažanta. Podléváme vývarem a na závěr přidáme lžíci másla a pečeme v troubě asi hodinu.


jessynka

06. 04. 2010, Recept navštíven: 1793x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Na cibulce pak již osmahnu anglickou slaninu. Prima receptík.
Přidané ingredience: anglická slanina

17. 02. 2013, 08:07

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

29. 09. 2016, 14:07

Přidat komentář

Facebook komentáře