Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bažant se slaninou

Bažant se slaninou
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

544 kalorií, 0.0g cukrů, 56.0g tuků, 9.0g bílkovin

Příprava

Očištěného bažanta osolíme a prošpikujeme slaninou. Svážeme stehýnka a na cibulce opečeme slaninu a dáme opéct bažanta. Podléváme vývarem a na závěr přidáme lžíci másla a pečeme v troubě asi hodinu.

jessynka

06. 04. 2010, Recept navštíven: 1637x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bažant se slaninou

Bažant se slaninou

Očištěného bažanta osolíme a prošpikujeme slaninou. Svážeme stehýnka a na cibulce opečeme slaninu a dáme op...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bažant se slaninou Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Na cibulce pak již osmahnu anglickou slaninu. Prima receptík.
Přidané ingredience: anglická slanina

17. 02. 2013, 08:07

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

29. 09. 2016, 14:07

Přidat komentář

Facebook komentáře